Работно време :

Понеделник - Петок : 8.00 ч - 20.00 ч

За нас :

Универзитетскиот стоматолошки клинички центар „проф.д-р Бојо Андрески„ функционира од почетокот на 2011 година.

Итни случаи :

phone

 +389 78 482 062

phone +389 

2 320 2022

Детска с.
Естетика
Ортодонција
Протетика
Стоматологија

На располагање сме Ви повеќе од 10 години

Ние сме целосно акредитирани, со овластен Центар за дијагностика. Стоматолошката клиника Универзитетскиот стоматолошки клинички центар „проф.д-р Бојо Андрески, сместен во нашите простории

 • Здравствен преглед
 • Консултации
 • 24ч. за итно
 • 365 дена Ваша сигурност
Image
Проф. др Владо ВанковскиОрална  хирургија
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
Проф. др Енис РеџепОрална и максилофацијална хирургија
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
асс. др Владимир БојаџиевОрална хирургија
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
асс. др Јордан ЃурческиОрална хирургија
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
доц. др Катерина Гешоска ВасилеваПротетика
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
доц. др Соња ВујасинПротетика
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
доц. др Емилија КостадиновскаДетска стоматологија
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
доц. др Снежана ДимитровскаОртодонција
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
асс. др Борче ПетковскиОртодонција
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
доц. др Маријана МирчевскаЕндодонција
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
Проф. др Ана БелазелковскаБолести на уста
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
асс. др Дијана ЈошеваОпшта стоматологија
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
др. Марјан ЈоноскиОпшта стоматологија
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
др. Мирјана Амбаровска ТалевскаЕндодонција
 • +389 2 320 2022
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Повеќе
 
 

Контакт форма

 

Нашата локација