Др. Дијана Јошева

Др. Дијана Јошева

 

Магистер по форензика - физика

Доктор по општа стоматологија

Дипломира на Стоматолошкиот факултет “св. Пантејлемон” во Скопје, а постдипломските студии ги завршува на Природно - математичкиот факултет во Скопје. Од 2010 - та година работи како доктор по стоматологија во ПЗУ УСКЦ “проф. д-р Бојо Андрески”. Веќе од 2013 - та, дополнително е ангажирана како стручен соработник на Факултетот за стоматологија при Европскиот Универзитет. Од јазици активно го познава англискиот и делумно албанскиот. Има објавено неколку стручни трудови и активно има учествувано на конференции. Секоја година посетува симпозиуми и конгреси од разни области на стоматологијата за континуирано надоградување. Ја интересира естетската стоматологија и ги следи трендовите и новитетите во таа област.

маил за контакт - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.