За нас

Почитувани

Блеснете со здрава и сјајна насмевка –

Добијте услуга со врвен квалитет и тоа се на едно место !

Универзитетскиот стоматолошки клинички центар „проф.д-р Бојо Андрески„ функционира од почетокот на 2011 година. Изграден е по најсовремени стандарди и важи за еден од најдобрите во земјата и регионов.

На површина од 1000 м2 , функционираат 6 клиники

*за болести на уста,

*болести на заби и едодонтот,

*протетика,

*ортодонција,

*орална хирургија и

*детска стоматологија и превентива.

На клиничкиот центар работат реномирани професори , асистенти и доктори со високо реноме во својата бранша. На секоја клиника одделно покрај професор,  има и специјалисти стоматолози од сите области . Високообразовниот кадар како и условите за работа , но и матријалите кои што се користат го праваат нашиот клинички центар еден од најдобрите но и најпосетувани во државава.

Блеснете со здрава и сјајна насмевка .

Протетика – коронки, Орална хирургија- Импланти, Ортодонција- фиксни и мобилни протези, Лекување со ласер , естетска стоматологија- Филери- хијалурон и ботокс, мезотерапија...

Најсовремен ренген кабинет-

* интраорални снимки

* панорамска снимка

* кефалограм

Добијте услуга со врвен квалитет и тоа се на едно место.

Универзитетски стоматолошки клинички центар „проф-др Бојо Андрески .... На Европски универзитет

Закажете термин на :

02 2 20 20 22 и на 078 482 062

 

Начин и услови за плаќање

*во готово – денар

*со сите картички - електронски

*со Diners картичка

*преку Фактура

*одложено на рати ( со административна забрана)

*како компанија со општетствена одговорност се грижиме за здравјето на сите. Плаќањето за Вашите вработени и членовите на нивните семејства може да се изврши и на рати , за што е потребно склучување на договор со Вашата компанија.

01.JPG 02.JPG 03.jpg 04.JPG 05.JPG 06.JPG 07.JPG 08.jpg 09.JPG 10.jpg 11.JPG 12.JPG 13.JPG 14.JPG 15.JPG 16.JPG 17.jpg 18.JPG 19.jpg 20.JPG 21.jpg 22.jpg 23.JPG 24.jpg 25.jpg