Услуги

 

- за болести на уста,

- болести на заби и едодонтот,

- протетика,

- ортодонција,

- орална хирургија и

- детска стоматологија и превентива.

На клиничкиот центар работат реномирани професори , асистенти и доктори со високо реноме во својата бранша. На секоја клиника одделно покрај професор,  има и специјалисти стоматолози од сите области . Високообразовниот кадар како и условите за работа , но и матријалите кои што се користат го праваат нашиот клинички центар еден од најдобрите но и најпосетувани во државава.

Блеснете со здрава и сјајна насмевка .

Протетика – коронки, Орална хирургија- Импланти, Ортодонција- фиксни и мобилни протези, Лекување со ласер , естетска стоматологија- Филери- хијалурон и ботокс, мезотерапија...

Најсовремен ренген кабинет-

* интраорални снимки

* панорамска снимка

* кефалограм

Добијте услуга со врвен квалитет и тоа се на едно место.

Универзитетски стоматолошки клинички центар „проф-др Бојо Андрески .... На Европски универзитет

Закажете термин на :

02 2 20 20 22 и на 078 482 062