Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар: „проф. д-р Бојо Андрески“
Адреса:
Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бб, 1000 Скопје
Работно време: секој работен ден и викенди од 08 до 20 часот.
тел.: +389 2 320 20 22
бесплатен паркинг за пациенти

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
http://www.eurmdentalcenter.mk

 


footer_logo Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар: „проф. д-р Бојо Андрески“
Работно време:  секој работен ден и викенди од 08 до 20 часот.
тел.:   +389 2 320 20 22  |  www.eurmdentalcenter.mk  |  clinic@eurm.edu.mk

Copyright © 2019. EURM Dental Center. Designed by © Elco M | www.elco.eu.mk |