PDF Печати Е-пошта

Вработен стручен кадар на Универзитетскиот стоматолошки центар

ПРОФ. Д-Р БОЈО АНДРЕСКИ – Скопје

Slavjanka Odzaklievska krste-dejanoski Vlado vankovski 1

Проф. д-р. Славјанка Оџаклиевска
Декан
Специјалист по болести на забите и устата

Проф. Д-р Крсте Дејаноски
Продекан за настава
Специјалист по стоматолошка протетика

Проф. Д-р Владо Ванковски
Специјалист по стоматолошка протетика

Проф.Д-р Оливера Саракинова
Специјалист по детска и превентивна стоматологија
Slika11111 Saso-pop-acev Sonja-vujasin Emilija-kostadinovska

Спец.Д-р Владимир Бојаџиев

Специјалист по орална хирургија

Спец.Д-р Сашо Поп Ацев

Специјалист по орална хирургија

Асс.Спец.Д-р Соња Вујасин
Специјалист по стоматолошка протетика

Асс.Спец.Д-р Емилија Костадиновска
Специјалист по примарна стоматолшка здравствена заштита
Snezana-dimitrovska 72880 10201951477600977 2009913514 n2 Borce-petkovski Jordan-gurcevski

Асс.Спец.Д-р Снежана Димитриевска
Специјалист по ортодонција

Д-р Маријана Мирческа

Магистер по форензички науки

Доктор по општа стоматологија

Спец.Д-р Борче Петковски

Специјалист по ортодонција

помлад Асс. Д-р Јордан Ѓурчески
Доктор по општа стоматологија

DAD 0417a DAD 0387a DAD 0351a DAD 0443

Спец.Д-р Катерина Василева-Гешоска
Специјалист по стоматолошка протетика

Асс.Д-р Елена Радевска-Размовски
Магистер по здравствен менаџмент

Д-р Акѓул Омерагиќ

Доктор по општа стоматологија

Асс.Спец.Д-р Ана Белазелковска

Магистер по стоматолошки науки

Специјалист по пародонтологија

DAD 0485 DAD 0430a DAD 0365 KRISTINA NOVO

Д-р Дијана Анѓелеска
Доктор по општа стоматологија

Д-р Ана Генчовска
Доктор по општа стоматологија

Д-р Искра Аврамоска
Доктор по општа стоматологија

Д-р Кристина Матовска
Доктор по општа стоматологија
Marjan-jonoski

Д.р. Марјан Јоноски
Доктор по општа стоматологија

 

sestri

Сестри

Весна Богдановска

Марина Костовска

  Љубица Јованоска

  Билјана Милошевска

  Мерсида Кочан – Јурковиќ

  Татијана Ѓеоргиевска

  Наташа Коцевска

   
  footer_logo Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар: „проф. д-р Бојо Андрески“
  Работно време:  секој работен ден и викенди од 08 до 20 часот.
  тел.:   +389 2 320 20 22  |  www.eurmdentalcenter.mk  |  contact@eurmdentalcenter.mk

  Copyright © 2018. EURM Dental Center. Designed by © Elco M | www.elco.eu.mk |