PDF Печати Е-пошта

Дигиталните снимки се поедноставни за употреба
Компјутерски се анализираат, при што може да се утврди густината на коската
Да се зголемат поедини детали
Да се менува контрастот
Да се колорираат поедини структури
Мерливите вредности на снимка и во уста се еднакви
Снимките се добиваат на ЦД,и на вашата e-mail адреса
НАЈВАЖНО ОД БИЛОШКИ АСПЕКТ Е НАМАЛЕНА ДОЗА НА ЗРАЧЕЊЕ (80% помало зрачење)

DSC_0625 DSC_0627 TMJ SBV cephalogram
 


footer_logo Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар: „проф. д-р Бојо Андрески“
Работно време:  секој работен ден и викенди од 08 до 20 часот.
тел.:   +389 2 320 20 22  |  www.eurmdentalcenter.mk  |  clinic@eurm.edu.mk

Copyright © 2019. EURM Dental Center. Designed by © Elco M | www.elco.eu.mk |