PDF Печати Е-пошта

Стручен кадар на Универзитетскиот стоматолошки центар

Проф. д-р БОЈО АНДРЕСКИ – Скопје

Vlado vankovski 1 Borce-petkovski Snezana-dimitrovska
Проф. Д-р Владо Ванковски
Специјалист по стоматолошка протети
Проф.Д-р Оливера Саракинова
Специјалист по детска и превентивна стоматологија

Спец.Д-р Борче Петковски

Специјалист по ортодонција

Асс.Спец.Д-р Снежана Димитриевска
Специјалист по ортодонција
72880 10201951477600977 2009913514 n2 Marjan-jonoski Jordan-gurcevski

Д-р Маријана Мирческа

Магистер по форензички науки

Доктор по општа стоматологија

Д.р. Марјан Јоноски
Доктор по општа стоматологија
помлад Асс. Д-р Јордан Ѓурчески
Доктор по општа стоматологија

  krste-dejanoski   Slavjanka Odzaklievska

Проф. Д-р Крсте Дејаноски

Специјалист по стоматолошка протетика
Проф. д-р. Славјанка Оџаклиевска
Специјалист по болести на забите и устата
Повеќе...
 


footer_logo Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар: „проф. д-р Бојо Андрески“
Работно време:  секој работен ден и викенди од 08 до 20 часот.
тел.:   +389 2 320 20 22  |  www.eurmdentalcenter.mk  |  clinic@eurm.edu.mk

Copyright © 2019. EURM Dental Center. Designed by © Elco M | www.elco.eu.mk |